مهمترین عناوین خبری گروه علمی باشگاه خبرنگاران به انتخاب سردبیر مجله شبانه به شرح زیر است:غروبی دیدنی از خورشید در "سیاره مریخ" + عکس سیاره مریخ که نزدیکترین سیاره به کرهٔ زمین است دارای مناظر زیبایی بوده که تصویر زیر یکی از آن هاست.
محصول رويايي "بنز و Google" + عكس بنز براي ساخت محصولات جديد خود و بكارگيري تكنولوژيهاي مدرن در آنها با گوگل همكاري مي كند.
ثبت نام یک میلیون و 3 هزار و 981 نفر در آزمون سراسری / چهارشنبه آخرین مهلت ثبت نام مرحله دوم از ثبت نام کنندگان آزمون سراسری چهارشنبه 14 اسفند ماه به پایان می رسد.
قصه پرغصه "تجهیزات ارزی دانشگاهها" به پایان رسید آخرین محموله تجهیزات ارزی آزمایشگاههای دانشگاهها به ارزش 5 میلیون دلار تحویل دانشگاهها داده شد.
انتخاب روسای دانشگاهها سیاسی نیست/ گمانهزنیها در "شبکههای اجتماعی" واقعیت ندارد سرپرست دانشگاه تهران گفت: گمانهزنیها و مواضع فردی در خصوص ریاست دانشگاه تهران هیچ کدام منتسب به دانشگاه و وزارت علوم نیست.
راز سنگهای مرموز مریخ آشکار شد + تصاویر دانشمندان سرانجام پی به واقعیت در خصوص سنگ مرموز در سطح مریخ که جنجالی علمی شده بود بردند.
ناخنها در این فصل بیشتر رشد میکنند در
افراد راست دست، سرعت رشد ناخنها در دست و پای راست سریعتر از دست و پای
چپ میباشد ولی در افراد چپ دست، عکس این قضیه صادق است.
پنج عنصر "رویش مو" مشخص شدند سلنیوم
که غذاهای دریایی و سبزیجات حاوی آن هستند و ویتامینهای خانوادهB به
خصوص ویتامین B۵ وH که در غلات و حبوبات به خوبی یافت میشود همگی در سلامت
مو بسیار مهم هستند.
بیشترین آمار کمبود "کلسیم" در سنین راهنمایی متاسفانه بیشتر کودکان به خصوص در سنین راهنمایی، کمتر از میزان لازم، برای رشد استخوان کلسیم دریافت میکنند.
سیاستهای راهبردی، نظارت و رصد فن بازارها در دست تدوین است دبیر
شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه باید محصولات با کیفیت تولید
شده شرکتهای دانش بنیان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خرید
تضمینی شود، گفت: از سوی این معاونت سیاستهای راهبردی، نظارت و رصد فن
بازارها در دست تدوین است.
"فن بازارها" رکن شکل دهنده و پشتیبانی بازار فناوری را دارد رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: فن بازارها رکن شکل دهنده و پشتیبانی بازار فناوری را دارد.
ساخت نوعی حسگر فرابنفش با حساسیت بالا پژوهشگران دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی و ساخت نوعی حسگر فرابنفش با حساسیت بالا شدند.