سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عباسپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران هشدار داد

"دستگاه زباله سوز" در بیمارستان‌های دولتی مورد غفلت واقع شده/ "زباله‌های بیمارستانی" همچنان بدون متولی

مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مشکل ساختاری اصلی‌ترین مشکل در مدیریت زباله‌های بیمارستانی است و هنوز مشخص نشده است که کدام ارگان و یا سازمان مسئول جمع‌آوری "زباله‌های بیمارستانی" هستند.

دکتر مجید عباسپور مشاور رئیس سازمان  حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: از یک دهه پیش تاکنون بحث های بسیاری در مورد چگونگی مدیریت زباله های بیمارستانی شده است که به نتایجی هم رسیده ایم.

وی گفت: یکی از راه حل های کنترل آلودگی حاصل از زباله های بیمارستانی این است که همه بیمارستان ها مجهز به دستگاه زباله سوز باشند و زباله های خود را در محل بسوزانند.

اغلب بیمارستان‌ها از دستگاه های زباله‌سوز استفاده نمی کنند

عباسپور افزود: در رابطه با دستگاه های زباله سوز در بیمارستان‌ها دو مشکل اصلی وجود دارد، یک مشکل این است که اغلب بیمارستان ها از دستگاه های زباله سوز استاندارد استفاده نمی کنند و این خود باعث آلودگی بیشتر هوا می شود. مشکل دیگر این است که استاندارد کردن و مراقبت از این دستگاه ها هزینه زیادی را به بیمارستان ها تحمیل می کند و مشکل دیگر که شاید اصلی ترین مشکل در این رابطه باشد، مشکل ساختاری و تشکیلاتی است، به طوری که هنوز در عمل مشخص نشده است که آیا وزارت بهداشت مسئولیت نظارت بر زباله های بیمارستانی را دارد، یا شهرداری و یا سازمان حفاظت محیط زیست، مسئول است.

زباله سوزی با "تکنولوژی پلاسما" باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود

مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: بحث دیگری که در زمینه زباله های بیمارستانی با توجه به تعدد بیمارستان هایی که در سطح کشور داریم مطرح می شود، تکنولوژی است. یکی از پروژه های ما زباله سوز سیار با تکنولوژی پلاسما است که اگر اجرایی شود، در هزینه های بیمارستانی بسیار صرفه جویی می شود. این زباله سوزها می توانند با مراجعه منظم به بیمارستان ها، زباله های جمع آوری شده را با تکنولوژی بالا از بین ببرند.

وی با بیان اینکه برخی از بیمارستان ها مجهز به دستگاه زباله سوز هستند اما متاسفانه از آن استفاده نمی کنند، گفت: بیمارستان های خصوصی زمانی که می خواهند مجوز بگیرند، حتما باید مجهز به دستگاه زباله سوز باشند، اما متاسفانه در بیمارستان های دولتی این موضوع مورد توجه قرار نمی گیرد.

وی در پایان تصریح کرد: مشکل زباله های بیمارستانی زمانی حل می شود که مسئول نظارت بر آن مشخص شود و بتواند اعتباراتی در اختیار این حوزه قرار دهد. ما نه تنها در بحث جمع آوری زباله های بیمارستانی، بلکه در زمینه جمع آوری و دفع زباله های شهری نیز دچار مشکل هستیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
هادی
۱۰:۳۸ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
والله ساده تر از حل این مشکل نیست فقط همت میخواهد تا از طریق نظام پزشکی و شهرداریها حل شود ساده و سلیس
تدبیرکار
۰۹:۴۲ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
جناب دکتر عباسپور
چنانچه همت خواستن در بین باشد معضل زباله های عفونی مرگبار بیمارستانی توسط ماشین زباله سوز بدون دودکش و بدون خروجی الاینده ها که به همین منظور ابداع گردیده.برای اولین بار در ایران و جهان توسط مخترع ایرانی در دسترس می باشد.این طرح تنها گزینه برتر است.
http://pouyatadbirkar.persianblog.ir/
09113337825-تدبیرکار