سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت‌الله جوادی‌آملی:

تولید سلاح کشتار جمعی حرام است

آیت الله جوادی آملی با تاکید بر این که داشتن سلاح کشتار جمعی حرام است، گفت: امروز مدعیان حقوق بشر سخن از آزادی و دموکراسی سر می‌دهند، اما انگشتشان روی ماشه سلاح‌های کشتار جمعی و اتمی است.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، آیت الله جوادی آملی با تاکید بر این که داشتن سلاح کشتار جمعی حرام است، گفت: امروز مدعیان حقوق بشر سخن از آزادی و دموکراسی سر می دهند، اما انگشتشان روی ماشه سلاح‌های کشتار جمعی و اتمی است.  

این مرجع تقلید در پیام خود که پیش از ظهر امروز به صورت تصویری در همایش ملی فقه هسته در تهران قرائت شد، با اشاره به این که نقشه جامعه جهانی دین درباره مسایل نظامی و سلاح‌های غیرمتعارف توسط انبیا الهی ترسیم شده است، تاکید کرد: انبیا برای اصلاح نقشه جامعه جهانی، تلاش خود را انجام داده‌اند تا برنامه‌ریزی در حوزه نبوت و رسالت به صورت بافت فرسوده در نیاید، لذا اولین رسالت پیامبر‌(ص) ترسیم هندسه جهانی بود که اگر ترسیم نمی‌شد، هر گونه تصمیم به صورت فرسوده در می‌آمد.
 
وی با اشاره به این که پیام پیامبر‌(ص) جهانی و محدود به محل و منطقه نیست و دو عنصر محوری کلیت و دوام یعنی همگانی و همیشگی را دارد، تصریح کرد: رفاه و آزادی و مساوات و عدل زیربنای حقوق بشر است و وجود مبارک پیامبر‌(ص) تجلی رحمت بی‌کران خداوند است و به همین دلیل ایشان رحمة للعالمین نامیده شد.
 
آیت‌الله جوادی‌آملی در بخش دیگری از این پیام با تاکید بر این که رحمت خداوند بیش و پیش از غضب اوست، یادآور شد: وجود مبارک پیامبر‌(ص)، استواری جهان را بر سایه صلح و عدل تعریف نموده است و کشتار و تخریب در سخنان نبی مکرم اسلام‌(ص) جایی ندارد. درباره داود نبی، در قرآن کرامات علمی و قدسی فراوانی نقل شده است، یکی از آنها ذره بافی که علم است و دیگران هم می‌توانند آن را یاد بگیرند و دوم، قداست روح است، یعنی آهن سرد در دست او نرم شد و این راه علمی ندارد، ولی مظهر قدرت پروردگار است، لذا تعبیر و بیان قرآن این است که او از این قدرت الهی ذره بافی را یاد داد، یعنی استفاده قدرت در راستای حفظ جامعه توسط حضرت داود‌(ع) که رهبر جامعه بود و بعد از او سلیمان نبی بود که معدن مس سیل‌گونه برایش روان بود.
 
وی ادامه داد: داود‌(ع) ذره بافی را با  آهن فرامی گرفت و سلیمان‌بن داود هم کاسه و ظرف‌های بزرگ با مس درست می‌کرد و از این قدرت الهی در راستای رفاه برای مردم بهره می‌برد، ولی از آن معدن مس هیچ گاه سلاح کشتار نساخت؛ بنابراین در دین ما حفظ حقوق و حیات جامعه مطرح است و نه کشتار و فساد روی زمین.
 
این مرجع تقلید با تاکید بر این که در دین اسلام داشتن سلاح کشتار جمعی حرام است، یادآور شد: در جنگ جهانی دوم، هفتاد میلیون نفر را کشتند و امروز مدعیان حقوق بشر سخن از آزادی و دموکراسی سر می دهند، اما دستشان روی ماشه سلاح‌های کشتار جمعی و اتمی است و اگر خدایی ناکرده جنگ جهانی سومی شروع شود، کسی زنده نمی‌ماند.
 
آیت الله جوادی آملی در بخش این پیام با تاکید بر این که ما معتقدیم پیام دین این است که سلاح کشتار جمعی نباید  تولید شود، تصریح کرد: ‌آنهایی که سلاح کشتار جمعی تولید کرده‌اند، باید آنها را از بین ببرند و امیدواریم خداوند به جهانیان این تفکر را عنایت نمایند که بر اساس عقل‌گرایی، آزادی امنیت و صلح را در جهان بر پا سازند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.