سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بحث "سلامت مردان" در بسیاری از موارد مغفول مانده است

بر اساس بررسی‌های انجام شده مردان کمتر از زنان نسبت به مراقبتهای سرپایی توجه نشان می‌دهند و در عوض در بیماریهای حاد میزان بستری مردان بیشتر از زنان است.

دکتر محمود فرزین دبیر انجمن اورولوژی خراسان بزرگ به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پیشنهاد تعیین روز ملی سلامت مردان نخستین بار در کشور در سال ۸۴ توسط انجمن ارولوژی ارائه شد و از سال ۹۰ وزارت بهداشت هفته اول اسفند را به عنوان هفته سلامت مردان نامگذاری کرد در این هفته تلاش می‌شود علاوه بر افزایش مشارکت سازمان‌ها و ادارات مختلف در برنامه ریزی برای ارتقاء سلامت مردان، حساسیت جامعه را نیز نسبت به این مقوله افزایش دهیم. 

وی افزود: طرحهای غربالگری مشمول پرداختهای بیمه‌ای نمی‌شوند و این موضوع یکی از مشکلات در مسیر شناسایی زودهنگام بیماریهای مرتبط با مردان به شمار می‌رود. 

دکتر محمود فرزین همچنین از دومین همایش روز ملی سلامت مردان همزمان با نخستین روز این هفته در مشهد خبر داد و اظهار داشت: ‌این همایش با حضور مسئولان کشوری سه وزارت خانه بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رفاه و کشور، پزشکان متخصص و همچنین مدیران و مسئولان سازمان‌ها و ادارات برگزار می‌شود. 

‌وی ادامه داد: بیماریهای مرتبط با ارولوژی در مردان از سنین کودکی تا کهنسالی طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود و لازم است که علاوه بر گسترش برنامه‌های آموزشی و آگاهی خانواده‌ها، اقدامات پیشگیرانه نیز صورت بگیرد. 

عضو گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در ادامه با اشاره به اینکه بحث سلامت مردان در بسیاری از موارد مغفول مانده است، خاطر نشان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده مردان کمتر از زنان نسبت به مراقبتهای سرپایی توجه نشان می‌دهند و در عوض در بیماریهای حاد میزان بستری مردان بیشتر از زنان است.

انتهای پیام/
برچسب ها: سلامت ، مردان ، آموزش ، ارولوژی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.