سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

براساس گزارش‌های موجود؛

کاهش سن "سکته" به میزان ۱۰ سال

براساس گزارش‌های موجود در سالهای اخیر، سن بروز سکته در کشور به طور متوسط حدود ۱۰ سال کاهش یافته و در افراد میانسال بسیار شایع شده است.

سعید کاظمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان‌ها، بیماری‌های مغزی، عصبی، کلیوی و اختلالات روانی از مشکلات و معضلات عمده بهداشتی و درمانی هستند که متاسفانه در چند سال گذشته، به شدت شایع شده‌اند. 

وی تصریح کرد: برخی از بیماری‌ها با افزایش سن شیوع بیشتری می‌یابند و به ویژه در سنین سالمندی موارد ابتلا به آن‌ها بسیار زیاد است که بیماری‌های قلبی و عروقی و همچنین بیماری‌های مغزی از جمله این بیماری‌ها و نارسائی‌ها است. 

کاظمی با اشاره به اینکه در یک دهه اخیر سن ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مزمن به ویژه سکته‌های قلبی و مغزی کاهش یافته است، تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر شاهد هستیم که سکته‌های مغزی در بین افراد جوان به میزان قابل ملاحظه‌ای بروز می‌کند این موضوع بسیار نگران کننده است. 

وی گفت: براساس گزارش‌های موجود در سالهای اخیر، سن بروز سکته در کشور به طور متوسط حدود ۱۰ سال کاهش یافته و در افراد میانسال بسیار شایع شده است. 

کاظمی تصریح کرد: به طور قطع افزایش زندگی‌های شهر نشینی و عادات نامناسب زندگی به ویژه الگوهای بد غذایی، عدم تحرک و فعالیت بدنی، چاقی و اضافه وزن و استعمال دخانیات، نقش عمده‌ای در افزایش موارد سکته و کاهش سن ابتلا به این نارسایی‌ها در کشور بوده است. 

وی با هشدار نسبت به افزایش موارد ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله در بین جوانان، خاطر نشان کرد: با اصلاح عادات غذایی، ورزش کردن، پرهیز از استعمال سیگار و کاهش تنش‌ها و مشکلات روانی، می‌توان خطر بیماری‌های قلبی و عروقی به ویژه سکته‌های قلبی را تا حد بسیار زیادی کاهش داد. 



انتهای پیام/
برچسب ها: سکته ، فلب ، دیابت ، تغذیه ، سن ، ژنتیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.