سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تا می‌توانید "ماهی" بخورید

نوع چربی موجود در ماهی مانند مواد گیاهی است، بنابراین تا می‌توانید ماهی بخورید، چرا که هیچ ضرری برای بدن ندارد.

سیمین عسگری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است و اگر دسترسی به ماهی تازه نیست، می‌توان از کنسرو آن استفاده کرد. 

وی افزود: نوع چربی موجود در ماهی مانند مواد گیاهی است و مصرف بالای آن ضرری برای انسان ندارد، همچنین دارای اسید‌های چرب امگا ۳ است که برای سلامت انسان مفید است. 

وی با بیان اینکه مصرف حداقل ۲ وعده در هفته توصیه می‌شود، گفت: ماهی دارای منبع پروتئین، آهن، ویتامین آ و ب است و ماهی و فرآورده‌های آن حداقل ۲ بار در هفته توصیه می‌شود. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: کنسرو ماهی می‌تواند تا حدودی جایگزان ماهی تازه باشد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: ماهی ، چربی ، امگا3 ، آهن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.