سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همکاری مخفیانه موساد با کشورهای عربی برای جاسوسی از ایران

وب سایت رسمی ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار گزارش بی‌سابقه‌ای فاش کرد: موساد همکاری نزدیکي با تعدادی از کشورهای عربی در مورد مسائل امنیتی، اطلاعاتی و نظامی منطقه خاورميانه داشته است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، در وب سایت رسمی ارتش رژیم صهیونیستی  آمده است: کشورهای همكاری كننده با موساد عبارتند از: بحرین، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، افغانستان و آذربایجان!.

بر اساس این گزارش، بحرین در مورد ایران و سازمانهای فلسطینی با اسرائیل همكاری تنگاتنگی داشته است.

این گزارش همچنین با اذعان به افزایش همکاری‌های مخفی میان رژیم اسرائیل و عربستان سعودی می‌افزاید: موساد در مورد برنامه هسته‌ای ایران همكاری نزدیكی با سرویس‌های اطلاعاتی عربستان داشته است. بنا بر این گزارش ، "مئیر داگان" رئیس سابق موساد  چندین مرتبه به عربستان سعودی برای دیدار با مقامات عربستان برای بحث در مورد موضوع برنامه های هسته ای ایران، سفر كرده است.

براساس این گزارش، دولت عربستان سعودی به نیروی دریایی اسرائیل برای حضور در آب‌های منطقه‌ای خود اجازه ورود صادر كرده بود، این اقدام ریاض همزمان با یورش نیروهای اسرائیل به لبنان علیه جنبش مقاومت فلسطین، و قتل عام صبرا و شتیلا بوده است.

نیویورک تایمز در گزارش سال 2011 خود نیز به معامله نظامی اسرائیل با عربستان سعودی اشاره كوتاهی داشته است.

بر اساس این گزارش ارتش اسرائیل، به فروش تجهیزات نظامی مختلف به امارات متحده عربی، از جمله: تجهیزات هواپیماهای بدون سرنشین، دستگاه سوخت گیری هواپیما در هوا، رادار زمینی، سیستم های توسعه یافته هواپیماهای جنگنده و دستگاه های دفاعی نیز مبادرت داشته است.

این گزارش همچنین از خرید هواپیماهای بدون سرنشین از اسرائیل از سوی مراكش و همكاری فرانسه در انتقال این تسلیحات به مراكش پرده برداشته است.

همکاری اطلاعاتی میان دو کشور- بنا به گزارش - در سال 1973 با اعزام نیروهای مراكشی به اسرائیل، در بهترین شرایط قرار داشته است. این گزارش فاش می‌کند که موساد در ترور مهدی بن برکه به سازمان اطلاعات مراكش كمك شایانی كرده است، مهدی بن بركه یکی از رهبران مخالف رژیم سابق سلطان حسن دوم بود . سلطان حسن دوم اجازه مهاجرت دهها هزار نفر از یهودیان مراکشی به اسرائیل را در مقابل پذیرش و همفکری اسرائیل در توسعه دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی مراکش، صادر كرده بود.

اسرائیل همچنین به الجزایر، رقیب همسایه مراکش، سیستم های کنترل ترافیک هوایی پیچیده ، رادار، سیستم های ارتباطی و سیستم های ناوبری هوایی نظامی نیز فروخته است.

براساس این گزارش وب سایت رسمی ارتش رژیم صهیونیستی، در سالهای اخیر اسرائیل روابط خود با آذربایجان را برای جاسوسی از کشور همسایه آذربایجان، ایران، در دستور كار قرار داده است.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.