سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

تولید سالانه 4700 تن گوشت قرمز در قروه

مدیر جهاد کشاورزی قروه گفت: هشت طرح دامپروری در شهرستان قروه بهره‌برداری می‌شود که با بهره‌برداری از این واحدها هشت درصد به ظرفیت تولید سالانه گوشت این شهرستان افزوده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج،کریمی‌پناه با اشاره به اینکه تولید سالانه این واحدها 350 تن در سال است گفت: برای اجرای این طرح‌ها در مجموع 12 میلیارد و 657 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به وجود 312 هزار واحد دامی در این شهرستان، افزود: این تعداد دام سالانه 4 هزار و 700 کیلوگرم گوشت روانه بازار مصرف می‌کنند که 4 هزار تن آن مازاد بر مصرف شهروندان بوده و به خارج از شهرستان صادر می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی قروه اضافه کرد: با توجه به کاهش مراتع و تغییر کاربری آن به کشاورزی، دامپروران این شهرستان با کمبود چراگاه مواجه هستند که راه‌اندازی واحدهای صنعتی و نیمه‌صنعتی پرورش دام از راهکارهای کاهش جمعیت دام در قروه است.
کریمی‌پناه در ادامه گفت:در همین راستا تاکنون 300 واحد صنعتی و نیمه‌صنعتی پرورش دام در این شهرستان دایر شده است که 100 واحد آن در زمینه پرواربندی گوساله فعالیت می‌کند.
شایان ذکر است 7 هزار و 700 دامپرور در شهرستان قروه فعالیت دارند./
انتهای پیام/
برچسب ها: گوشت ، دامپروری ، جهاد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.