سنندج/
تولید سالانه 4700 تن گوشت قرمز در قروه
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج،کریمی‌پناه با اشاره به اینکه تولید سالانه این واحدها 350 تن در سال است گفت: برای اجرای این طرح‌ها در مجموع 12 میلیارد و 657 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به وجود 312 هزار واحد دامی در این شهرستان، افزود: این تعداد دام سالانه 4 هزار و 700 کیلوگرم گوشت روانه بازار مصرف می‌کنند که 4 هزار تن آن مازاد بر مصرف شهروندان بوده و به خارج از شهرستان صادر می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی قروه اضافه کرد: با توجه به کاهش مراتع و تغییر کاربری آن به کشاورزی، دامپروران این شهرستان با کمبود چراگاه مواجه هستند که راه‌اندازی واحدهای صنعتی و نیمه‌صنعتی پرورش دام از راهکارهای کاهش جمعیت دام در قروه است.
کریمی‌پناه در ادامه گفت:در همین راستا تاکنون 300 واحد صنعتی و نیمه‌صنعتی پرورش دام در این شهرستان دایر شده است که 100 واحد آن در زمینه پرواربندی گوساله فعالیت می‌کند.
شایان ذکر است 7 هزار و 700 دامپرور در شهرستان قروه فعالیت دارند./
انتهای پیام/