به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ گوشت کبابی صدها برابر خطرناک تر از گوشت های سایر غذاها تهیه می شود و خطرات آن بیشتر از دود خارج شده از "اگزوز خودروها" و تنفس آن به وسیله ریه های ماست.
بررسی ها نشان می دهند، ترکیباتی که در هنگام طبخ ایجاد می شود باعث تغییر در جهش DNA می شود و زودتر ما را از پا در می آورد.
گفتنی است، اگر کباب بسیار دوست دارید می توانید آن را به شیوه سالم در منزل تهیه کنید و از چربی های مضر در آن کمتر استفاده کنید.
نتایج مطالعات نشان می دهند، گوشت قرمز در تمامی افراد در سنین مختلف واجب است و نباید خوردن آن محدود شود اما کباب کوبیده های رستوران ها به شیوه ای مضر و غیر معمول تهیه می شوند و خطرات زیادی را برایتان به وجود می آورد.
انتهای پیام/