وی تصریح کرد: کله پاچه و آب گوشت بیشترین چربی را دارند که تنها انرژی زا هستند نه مقوی همچنین چربی قلم گوسفند و گاو نیز بالااست و بهترین توصیه آن است که مردم به جای این گونه مواد غذایی از گوشت به خصوص گوشت سفید استفاده کنند.
وی اظهار داشت: این چربی ها در عروق خونی رسوب می کنند و موجب بیماری های قلبی، عروقی و فشار خون می شوند.
وی خاطر نشان کرد: باید توجه کرد که به هیچ عنوان نباید آب گوشت مصرف کرد زیرا بیشترین چربی در آب گوشت وجود دارد و اکیدا خانواده ها از ریختن آب خورشت روی برنج خودداری کنند.
وی در پایان افزود: این غذاها با وجود، پرطرفداری در میان خانواده های ایرانی مضرات زیادی را به دنبال دارد که باید آگاهانه از بروز آن جلوگیری کرد.
انتهای پیام/