سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی نان صبحانه به نجات کلیه‌ می‌آید

انواع نان‌ها دارای خاصیت‌های مختلفی هستند اما برخی از آن‌ها برای درمان بیماری‌های خاصی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند.

فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای اینکه سلامتی کلیه‌های خود را دو چندان کنید باید مصرف میوه‌ و سبزی را در برنامه غذایی خود افزایش دهید چرا که اکثر میوه وسبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند.

وی در ادامه گفت: عملکرد سالم کلیه‌ها با مصرف یک وعده نان جو در صبح باعث تصفیه شدن کلیه‌ها می‌شود و سموم را ازکلیه ها خارج می‌کند و سنگ‌های کلیوی را به شدت کم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از ویتامین‌هایی که عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند ویتامین E است واین ویتامین از کلیه‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد زیان‌آور که منجر به ایجاد اختلال عملکرد صحیح کلیه می‌شود محافظت می‌کند.

حسینی افزود: با گنجاندن سیر به وعده‌های غذایی می‌توان به کلیه ها سلامت کامل را بخشید چرا که سیر خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند به کلیه‌‌ها ی ملتهب آرامش بخشد.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از ویتامین‌هایی که عملکرد کلیه‌ها را بهبود می‌بخشد ویتامین D، است و تمامی مواد زاید و سموم را به راحتی از کلیه‌ها خارج می‌کند.

وی در خاتمه گفت: غذاهایی که غنی از ویتامین D هستند همچون تخم مرغ، غلات غنی شده، ماهی و شیر بهتراست به برنامه غذایی افرادی که ناراحتی در کلیه خود دارند افزوده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، صبحانه ، کلیوی ، ویتامین ، ایمنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.