به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات اخیر دانشمندان بر روی موشها نشان داده است که سطح فیبر غذایی موجود در میوه و سبزیجات می تواند میکروبهای موجود در راههای هوای (نایژهها) درون بدن را متعادل نموده و راه های عبور هوار را که کم و بیش در معرض ابتلاء به التهاب هستند را تحت تاثیر قرار دهد.
بسیاری از دانشمندان در زمینه ارتباط تغییرات رژیم غذایی از جمله تغییر در مقدار فیبر غذایی با بروز آسم تحقیق کردهاند.
برای بررسی این ارتباط، بنیامین مارسلند در بیمارستان دانشگاه لوزان سوئیس به همراه همکارانش تحقیقاتی را انجام داده و چگونگی پاسخها ایمنی بدن در موشها،نسبت به تغییر میزان فیبر در رژیم غذایی آنها را مورد بررسی قرار دادند.
آنها دریافتند هنگامی که موشها در معرض گرد و غبار قرار گرفتند، آنهایی که درصد فیبر بیشتری در رژیم غذایی خود داشتند، تعداد نوع خاص از سلولهای ایمنی مرتبط با مبارزه در برابر اسم در بدن آنها بیشتر از دیگر موشها بود.
انتهای پیام/