سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا بايد در "هواي آلوده" پياز بخوريد

مطالعات جديد نشان مي‌دهند كه پياز سرشار از آنتي اكسيدان‌هاي قوي است كه مانند زرهي فولادي با ويروس و "ميكروب‌هاي موجود در هوا" مبارزه مي‌كند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ در فصل زمستان كه هوا به علت وارونگي دما كثيف و آلوده مي‌شود مصرف برخي از مواد غذايي بيشتر ضرورت پيدا مي‌كند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند پياز باعث آرامش و از بين بردن تنش‌هاي روحي و عصبي شده و به دليل تركيبات گوگردي كه داراست مي‌تواند از ايجاد "سلول‌هاي سرطاني" جلوگيري كند و سرطان ريه را كاهش دهد.

گفتني است، پياز به دليل تركيبات گوگردي و "سولفوري" مي‌تواند باعث افزايش سلامتي شود و از ورود هرگونه مواد سمي و آلوده موجود در هوا به "سيستم تنفسي" جلوگيري مي‌كند.

نتايج مطالعات نشان مي‌دهند كه مصرف مداوم پياز مي‌تواند "كلسترول خون" و فشار خون را كاهش دهد و گرفتگي رگ‌ها را از بين ببرد و به عنوان ماده غذايي ضروري در سوپ و ساير مواد غذايي اين روزها بايد در ميان غذاهاي سالمندان و كودكان گنجانده شود.

انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.