سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خراسان/

کمبود وزن مادران باردار، یک عامل تأثیرگذار در مرگ و میر کودکان

پژوهشگران آمریکایی دریافتند: زنان باردار باید تغذیه کامل و کافی داشته باشند تا کودک آن‌ها در معرض خطر مرگ نباشد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، تحقیقات جدید محققان دانشگاه مریلند در آمریکا نشان می‌دهد تغذیه مادر با خطر مرگ کودک در یک سال اول پس از تولد در ارتباط است.

محققان برای دستیابی به نتایج این تحقیقات وزن و شاخص توده بدن را در 159 هزار و 244 زن باردار و نرخ مرگ ومیر کودکان آن‌ها را در یک سال اول پس از تولد بررسی کردند.

به گفته محققان، عدم افزایش وزن به میزان کافی در مادران باردار یکی از علل مرگ ومیر در کودکان است و مادرانی که قبل از بارداری از وزن خوبی برخوردار بودند، مستثنی هستند.

افزایش بیش از حد وزن مادر نیز برای کودک خطراتی در پی دارد، اما به اندازه کمبود وزن که ممکن است باعث مرگ کودک شود، خطرناک نیست.

بر اساس یافته‌های تحقیق انجام شده در این زمینه، افزایش وزن مادر در طول بارداری باید هدفمند و با شاخص توده بدن سازگار باشد. نتایج آماری نشان می‌دهد خطر مرگ و میر نوزادان در میان مادرانی که دچار سوء تغذیه بودند 3.9 درصد، در کسانی که وزن نرمال داشتند 1.2 درصد و در بین مادرانی که اضافه وزن داشتند به 0.7 رسید.

بر اساس آمار، از هر 3 زن تنها یک نفر در طول بارداری وزن نرمال دارد، 25 درصد زنان دچار کمبود وزن و 41 درصد دچار اضافه وزن در زمان بارداری هستند.

زنانی که شاخص توده بدن آن‌ها قبل از بارداری پایین‌تر از حد نرمال است، باید بین 12 تا 18 کیلوگرم و زنانی که وزن نرمال دارند بین 11 تا 15 کیلوگرم در طول بارداری وزن اضافه کنند. این عدد در بین زنان چاق به پنج تا 9 کیلوگرم می‌رسد.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: خراسان ، کودکان ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.