وی ادامه داد: در فصل زمستان به خصوص در افرادی که طبع سردی دارند لازم است از میوهها و غذاها و نوشیدنیهای سرد مثل مرکبات، انار، هندوانه، دوغ، ماست، کاه و خیار پرهیز شود.
وی افزود: ولی در صورت استفاده از این گونه غذاها و میوهها باید از موادغذایی و نوشیدنی گرم مثل دارچین یا هل زعفران در چای و نمک یا گلپر در دانههای انار استفاده کرد.
دکتر غضنفری گفت: بهتر است که در شروع این فصل آجیلها جایگزین مرکبات و میوههای زمستانی مثل هندوانه و انار شود به خصوص در افرادی که مزاج سرد و فرایند ذهنی کندتری دارند.
وی خاطر نشان کرد: توصیه میشود در فصل زمستان در مصرف خوراکیها زیاده روی نشود حتی اگر طبع گرمی داشته باشند.
انتهای پیام/