وی با بیان این که گوشت شتر مرغ حاوی کلسترول کمتری نسبت به سایر گوشتهای قرمز است ادامه داد: این نوع گوشت به دلیل چربی کم،برخلاف گوشت گوسفندی بعد از پخت حجم اولیه خودش را حفظ میکند و سرشار از آهن است.
حاجی بابایی با اشاره به این که طی 14 سال گذشته پرهای شتر مرغ به دلیل کمبود دانش فنی، بازار مصرف و جلوگیری از آلوده کردن مزارع سوزانده میشود افزود: در سالهای اخیر بازار خوبی برای این پرها ایجاد شده است و آن هم در داخل و هم در خارج از کشور به فروش میرسند.
وی با بیان این که انواع پر مختلف از بدن شتر مرغهای بالغ و کشتاری استحصال میشود ادامه داد: این پرها از نظر شکل، ظاهر، بافت و کارآیی متفاوت با یکدیگر هستند و این یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این پرنده است.
به گفته حاجی بابایی پرهای شترمرغ پس از فرآوری و طی یک پروسه عملیاتی و ضد عفونی به بازار مصرف عرضه میشود.
وی با بیان این که مطلب که پرهای شتر مرغ در مزارع ایران از کیفیت مناسبی برخوردار نیست گفت: مزارع پرورش ما نیاز به آموزشهای علمی و ترویجی در این زمینه دارند تا پرها برای عرضه به بازار بین المللی آماده شوند.
حاجی بابایی افزود: برای به دست آوردن پرهای با کیفیت، باید عملیات پرچینی انجام بگیرد زیرا پرهای اولیهای که در این عملیات به دست میآید دارای کیفیت بسیار پایینی است اما پرهای که پس از 6 ماه جایگزین آنها میشوند دارای کیفیت و مرغوبیت بالاتری هستند.
به گفته وی از پوسته تخم شتر مرغ نیز در صنایع تزیین، ساخت آباژور، نقاشی و.... استفاده میشود و بازار خوبی در کشورهای آمریکای شمالی، اروپا و جنوب شرق آسیا برای آن فراهم است.
انتهای پیام/