به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان بابرگزاري مسابقهاي با هزاران شركت كننده دريافتند كه در مدت زماني خاص و با مواد غذايي مساوي بين خانمها و آقايان ،آقايان به مراتب غذاي خوشمزه تري را تهيه ميكنند.
بررسيها نشان ميدهند "حس چشايي" آقايان از خانم ها قويتر است و مزهها را سريعتر درك ميكنند و "ايدههاي جذاب" بيشتري در تزئين غذاها دارند.
گفتني است با اينكه زنان از صميم قلبشان آشپزي ميكنند و سرآشپزهاي مشهورجهان تقريبا خانمها هستند اما غول آشپزي جهان را بايد به آقايان اختصاص داد و امروزه براي "هتلها" و مراكز مهم دولتي آشپزهاي مرد را انتخاب مي كنند.
نتايج مطالعات نشان ميدهند كه آقايان غذاها را با شيوهاي مدرن طبخ کرده و "ادويهها" و "چاشنيهايي" كه در غذاها استفاده ميكنند نقش موثري دارند.
گفتنی است آقايان هنگامي آشپزي وقت بيشتري را به كاري كه ميخواهند انجام دهند اختصاص داده و آن را با حوصله انجام ميدهند.
انتهای پیام/