سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این 10 "تفاله‌ی غذایی" را دور نریزید

"پوست میوه‌ها" به دلیل خاصیت "آنتی اکسیدانی" که دارند همواره "نقش محافظتی" را در بدن ایفا می‌کنند.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو  با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: پوست میوه‌ها و سبزی‌ها همانطور که برای خود "میوه و سبزی" نقش محافظتی را دارند به دلیل وجود "آنتی اکسیدان" در بدن ما هم نقش محافظتی ایفا می‌کنند.

وی افزود: "پوست سیب" و "گلابی" حاوی آنتی اکسیدان بوده و برای بدن مفید هستند.

وی ادامه داد: قسمت سفید"پوست پرتقال"، پوست بین دانه‌های "انار" قسمت سفید هندوانه و پوست کیوی منبع فیبر هستند و باعث بهبود کارکرد "دستگاه گوارش" می‌شوند.

فرهبخش افزود: "برگ هویج" و ساقه چغندر دارای رنگدانه و "فیبر" هستند و "خاصیت ضد سرطانی" دارند.

وی تصریح کرد: "پوست سیب زمینی" حاوی "آهن" است و آهن بدن را تامین می‌کند.

فرهبخش خاطرنشان کرد: همچنین "تفاله چغندرقند" که سرشار از ویتامین های گروه b است را دور نریزید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.