به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: امسال بیش از 210 هکتار از زمینهای کشاورزی جهرم به کشت کنجد اختصاص یافت که نسبت به سال گذشته با 40 درصد افزایش رو برو بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به ارقام کشت شده کنجد در این شهرستان تصریح کرد: بیشتر رقم کشت شده کنجد در جهرم از نوع محلی داراب یک و 2 بوده که کشت آنها در نقاط گرمسیری متداول است.
وی با بیان اینکه کشت کنجد به سبب نیاز کم به آب مورد استقبال کشاورزان است، خاطرنشان کرد: امیداریم سال آینده سطح بیشتری از زمینهای زراعی شهرستان جهرم به کشت کنجد اختصاص یابد.
بهجو با بیان اینکه بخشی از کنجد تولید شده جهرم در کارگاههای تولید ارده، حلوا و شیرینیهای محلی مصرف میشود، گفت: بخشی از این محصول نیز پس از فرآوری به سایر استانها و دیگر کشورها صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به خواص موجود در کنجد تصریح کرد: دانه روغنی کنجد با داشتن 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و اسیدلینولئیک و اولئیک یکی از منابع مفید آهن، روی و کلسیم به شمار میآید/س.