سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ميوه‌هاي ضد "آلودگي هوا" را بشناسيد

آنتي اکسيدان موجود در ميوه ها مانند يک سلاح ضد سرطان عمل مي کند.

محمدتقي انوشه متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بيان کرد: همه ميوه ها و سبزيجات به دليل وجود آنتي اکسيژن ها، سلنيوم، ويتامينA و E وC توصيه مي‌شود که مصرف شود.

وي تصريح کرد: "آلودگي هوا" باعث بروز و ايجاد راديکال هاي آزاد شده و اين راديکال هاي آزاد عوامل سرطان زا هستند که مصرف ميوه هاي حاوي آنتي اکسيدان غلبه بر سرطان را برعهده دارند.

انوشه تصريح کرد: ويتامين A در ميوه هايي با رنگ زرد و نارنجي مانند هويج، ويتامين C در مرکبات، کيوي، کلم برگ، ويتامين E در ميوه ها، جوانه گندم و سلنيوم در ماهي، گوشت و آجيل به وفور يافت مي‌شود که مصرف روزانه آنها به کاهش مضرات آلودگي هوا کمک شاياني مي کند.

اين متخصص تغذيه تأکيد داشت: مصرف سيب موجب عدم جذب سرب در بدن مي شود که مصرف روزانه آن را همراه پرتقال و نارنگي به افراد به خصوص افرادي که از خانه بيرون مي آيند، توصيه مي کنيم.


انتهای پیام/

برچسب ها: میوه ، الودگی ، هوا ، نارنجی ، سرطان ، گوشت ، سیب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.