دکتر خلیل حجت پناهی، متخصص انکولوژی و داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف مواد غذایی حاوی روی موجب ترمیم سلولها، تولید (DNA) و حتی از آسیبهای سلول که منجر به سرطان پروستات شده جلوگیری میکند.
وی افزود: غذاهایی مانند گوشت قرمز، ماهی، مرغ، بوقلمون، میگو، خرچنگ، غلات، لوبیا، مخمر آبجو، سویا، بادام زمینی، قارچ، دانه کدو و سبزی پخته از منابع غنی روی هستند.
این متخصص خاطر نشان کرد: همچنین نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که مردانی که در رژیم غذایی خود از پنج وعده سبزی سبز و کلی استفاده میکنند، نصف افراد معمولی در معرض سرطان مثانه قرار میگیرند.
حجت پناهی یادآور شد: همچنین ترکیبات موجود در این سبزی، به کاهش سطح آمینو اسیدهای عامل بروز حملات قلبی کمک میکند.
شایان ذکر است: گل کلم و کلم قمری نیز میتواند جایگزین کلم بروکلی شود.
انتهای پیام/