سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توت و "خرما" را با چای نخورید!

اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛  قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های آین مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
 
گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان‌ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می‌شود. 

گفتنی است مصرف "میوه‌های خشک" در کنار چای بهترین گزینه  به جای قند، خرما و "توت" است.

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز  بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ویسی
۰۱:۲۱ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
من بیشتراوقات چای روباخرمامیخورم خیلی علاقه دارم بهش .میگن خوردن خرماباچای خون روغلیظ میکنه آیااین درسته؟؟
ویسی
۰۱:۲۱ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
من بیشتراوقات چای روباخرمامیخورم خیلی علاقه دارم بهش .میگن خوردن خرماباچای خون روغلیظ میکنه آیااین درسته؟؟
مریم
۱۱:۳۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
من حدودا پنج ساله صبح ها چایی رو فقط با خرما مصرف میکنم میخواستم بینم ک برای بدنم ضرر داره
سمیرا
۰۰:۳۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۷
سلام ببخشید بالاخره من نفهمیدم خوردن خرما با چای ضرر داره یا نه؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین
ناشناس
۱۳:۳۶ ۲۳ آبان ۱۳۹۶
چرااا؟
پریسا
۲۰:۲۲ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
ببخشید یعنی چی شیرینی جذب میشود اما انرژی نه؟مگه شیرینی چیزی غیر ساکارز و گلوکوز و ایناست؟و اینا هم همه منابع انرژی هستن.پس از همون اول تا آخرش غلطه
دکتر ساناز
۱۸:۴۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۲
از نظر علمی با توجه به مقاله های علمی بین المللی این خبر نادرست است .مصرف روز افزون خرما باعث اینگونه خبر سازی ها شده است.
شبه جزیره عربستان ناشی از مصرف بالای خرما و فرآورده های حاصل از آن مانند قندخرما می باشد.این قندها در مقایسه با ساکارز (شکر معمولی) دارای مزایای فراوانی می باشند که از جمله آنها میتوان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد. طبیعی و ساده بودن قندهای احیاءکننده سبب جذب راحت آن توسط بدن می شودو عوارض جانبی مانند چاقی، فشارخون، مشکلات قندی و دیابتی که از خصوصیات لاینفک مصرف شکر معمولی است را دارا نمی باشد.