سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف "ویتامین E"برای پیشگیری از سرطان ضروری است

مصرف" ویتامین E" به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عاملی مهم برای پیشگیری از سرطان است که مصرف آن بسیار توصیه می‌شود و ضروری است.

دکتر میترا زراتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع بروز سرطان می‌شود هیچ آنتی اکسیدان قوی‌تر از ویتامین (E) برای پیشگیری از سرطان وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: مواد غذایی که حاوی ویتامین‌ E است شامل انواع جوانه‌ها، آجیل، روغن مایع، روغن آفتابگردان روغن زیتون، روغن کنجد، روغن سبوس برنج است.

زراتی افزود: مصرف ویتامین (E) به خصوص برای افرادی که در شهرهای بزرگ که آلودگی در آنجا زیاد است ضروری است و همچنین کسانی که در مناطق صنعتی کار و زندگی می‌کنند مصرف روزانه مکمل ویتامین E لازم است.

وی تصریح کرد: افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می‌کنند نباید در مصرف ویتامین E زیاده روی کنند چون اثرات دارو را زیاد می‌کند و احتمال خون‌ریزی زیر جلدی را ایجاد می‌کند.

وی توصیه کرد: افرادی که در خانواده‌شان سابقه سرطان دارند برای پیشگیری از سرطان مصرف ویتامین E را باید در رژیم غذایی خود قرار دهند.


انتهای پیام/

برچسب ها: ویتامین ، خون ، آلودگی ، سرطان ، آجیل ، روغن ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.