سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از نكات بهداشتي غذاهاي نذري بيشتر بدانيد...!

محرم از ايامي است كه نذرهاي زيادي در آن ادا مي‌شود كه در صورت رعايت نكردن نكات بهداشتي مي‌تواند سبب گسترش مسموميت هاي غذايي بين مصرف كنندگان شود.

دكتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: در آخرين روزهاي دهه اول محرم توزيع غذاهاي نذري بيشتر مي شود پس توجه به مواد اوليه، نحوه پخت، زمان توزيع غذاهاي نذري بسيار اهميت دارد و بايد به اين نكات توجه داشت:

1- بين زمان پخت و توزيع بايد فاصله حداقل باشد و كمتر از 2 ساعت غذا را توزيع كنند.

2- بعد از دريافت غذا آن را خيلي زود مصرف كنند يا آن را به ظروف ديگر منتقل كنند زيرا سرد شدن غذا در ظروف يكبار مصرف سرطانزاست.

3- با توجه به اين كه بسياري از افراد در كشور مبتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي و فشار خون هستند استفاده از نمك در غذاي نذري بايد به حداقل برسد.

4- در مورد مرغ و انواع گوشت دقت كنيد كه كاملاً پخته شود تا از بيمار‌هاي واگير جلوگيري شود.

5- به جاي قند و شكر بهتر است از خرما استفاده شود./


انتهای پیام/

برچسب ها: مسمومیت ، غذا ، بیماری ، خون ، گوشت ، نمک ، ظروف ، توزیع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.