1- بين زمان پخت و توزيع بايد فاصله حداقل باشد و كمتر از 2 ساعت غذا را توزيع كنند.
2- بعد از دريافت غذا آن را خيلي زود مصرف كنند يا آن را به ظروف ديگر منتقل كنند زيرا سرد شدن غذا در ظروف يكبار مصرف سرطانزاست.
3- با توجه به اين كه بسياري از افراد در كشور مبتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي و فشار خون هستند استفاده از نمك در غذاي نذري بايد به حداقل برسد.
4- در مورد مرغ و انواع گوشت دقت كنيد كه كاملاً پخته شود تا از بيمارهاي واگير جلوگيري شود.
5- به جاي قند و شكر بهتر است از خرما استفاده شود./
انتهای پیام/