سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

سرکه؛ کاهنده قند خون

سرکه باعث کاهش قند خون می‌شود.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مصرف 10 گرم سرکه به همراه غذای شیرین، میزان قند خون را کاهش می‌دهد که این خاصیت بر اثر اسید استیک موجود در سرکه است. افراد دیابتی که می‌خواهند یک غذای سرشار از نشاسته میل کنند باید در کنار آن سالادشان را با سرکه بخورند تا قند خونشان کنترل شود.

سرکه می‌تواند باعث کاهش فشار خون شده و از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری کند، همچنین سرکه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های پُلی‌فنولی نیز است که می‌تواند با سرطان مقابله کند.

سرکه در کنار خواص زیاد در برخی موارد می‌تواند آسیب‌رسان هم باشد. سرکه سرشار از سولفیت‌ها است. این ترکیبات به خودی خود خطرناک نیستند اما آلرژی‌زا هستند. دومین آسیب سرکه به خاطر خاصیت اسیدی بودن آن است که می‌تواند به دستگاه گوارش آسیب برساند بنابراین توصیه می‌‌شود افرادی که از سوزش معده رنج می‌برند، سرکه مصرف نکنند.

اسید موجود در سرکه به مینای دندان‌ها نیز آسیب می‌رساند لذا توصیه می‌شود بعد از مصرف سرکه دندان‌هایتان را مسواک بزنید و یا دهان را با آب شستشو دهید./ب

برچسب ها: سرکه ، کاهش ، قند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.