سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اين سه خوراکي را جايگزين "لاکتوز" کنيد

حساسيت به قند شير به صورت طبيعي در برخي افراد وجود دارد اين حساسيت در اثر عدم ترشح آنزيم لاکتاز در روده ي انسان به وجود مي آيد و در دستگاه گوارش باقي مي ماند.

دکتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کنار گذاشتن شير بعد از دوران کودکي باعث عدم تحمل لاکتوز در بدن مي شود اگر افراد مصرف شير را با مقدار کم شروع کنند و به تدريج ادامه دهند بدن آنها لاکتوز را قبول خواهد کرد.

وي افزود: عوامل ژنتيکي و محيطي در مصرف لاکتوز دخيل است اگر افراد به صورت مداوم شير مصرف کنند ژن لاکتوز هرگز در آنها خاموش نمي شود.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: افرادي که بدن آنها لاکتوز شير را هضم نيم کنند مي توانند شير سويا، ماست و قرص‌هايي به نام لاکساز که آنزيم لاکتوز مصنوعي را دارد جايگزين آن کند.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.