به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران براساس جديدترين تحقيقات خود دريافته اند که مصرف املت مي تواند باعث افزايش اعتماد به نفس درافراد شود.
گفتني است ترکيبات خاص موجود در املت مي تواند باعث افزايش اعتماد به نفس شود، پزشکان ترکيبات مشابه را در مواد غذايي ديگري مانند "شکلات"، "گوشت قرمز،" "اسفناج"، "موز" و گوشت بوقلمون پيدا کرده اند.
بررسي ها نشان مي دهند ترکيبات "تريپتوفان" موجود در اين مواد غذايي مي تواند به عنوان يک تقويت کننده قواي ذهني و شناختي عمل کرده و با ايجاد نوع خاصي از "پروتئين" در بدن در نتيجه ي هضم اين مواد غذايي توليد يک واحد شيميايي "سروتونين" در خون نمايد که باعث ايجاد احساس خوب در مغز افراد مي شود. در عين حال اين مواد غذايي خاصيت آرام بخشي دارند و همانند يک داروي آرام بخش مي توانند "ذهن" را از دغدغه ها و گرفتاري هاي مکرر خالي نموده به سبب احساس آلودگي در افراد شوند.