سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذا هايي كه "سرطان زا" هستند

آخرين بررسي هاي انجام شده يكي از عوامل اصلي سرطانها ،مصرف زياد مواد غذايي سوخته است.

دكتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: كربن در غذاهاي سوخته تجزيه مي‌شود و اين حالت كربن باعث آزاد شدن راديكالها در بدن مي شود و در نهايت خاصيت سرطاني دارد.

وي افزود: افرادي كه مستعد سرطان هستند مانند كساني كه در خانواده فرد مبتلا به سرطان دارند يا افرادي كه مشكلات گوارشي دارند بايد از غذاهاي سوخته پرهيز كنند.

وي ادامه داد: سرطانهاي دستگاه گوارش و معده شايعترين سرطاني است كه بر اثر مصرف مواد غذايي سوخته ايجاد مي شود.

دكتر فرهبخش خاطرنشان كرد: توصيه پزشكان بر مصرف غذاهاي آب پز و بخارپز شده است و حتي الامكان بايد از غذاهاي سرخ كرده و سوخته پرهيز شود./ع2


انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.