سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشت/

تاثیر سرمای بهاری بر محصول فندق در املش

246 باغدار املشی بیش از یک هزار و 800 تن فندق از يک هزار و 750هكتار اراضی حاصلخیز این شهرستان برداشت کردند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ مهرداد محمدی ؛ مديرجهاد كشاورزی املش با اشاره به اینکه قندق برداشت شده 450 تن كمتر از پارسال است افزود: سرمازدگی درختان فندق در دومبن ماه بهار امسال ، میزان برداشت این محصول را در املش 20 درصد كاهش داده است.
فندق به دلیل داشتن املاح معدنی كلسيم ، فسفر ، آهن ، گوگرد ، يد و مس و همچنین ویتامین های آ ، ب یک و ب دو ، سی و ای قابل هضم ترين و مغذی ترين میوه روغنی است

مصرف فندق خشک به سبب نداشتن مواد هيدروكربنی ، به مبتلايان ديابت و كسانی كه كارهای فكری انجام می دهند توصيه می شود. /س
برچسب ها: محصول ، فندق ، املش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.