رشت/
تاثیر سرمای بهاری بر محصول فندق در املش
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ مهرداد محمدی ؛ مديرجهاد كشاورزی املش با اشاره به اینکه قندق برداشت شده 450 تن كمتر از پارسال است افزود: سرمازدگی درختان فندق در دومبن ماه بهار امسال ، میزان برداشت این محصول را در املش 20 درصد كاهش داده است.
فندق به دلیل داشتن املاح معدنی كلسيم ، فسفر ، آهن ، گوگرد ، يد و مس و همچنین ویتامین های آ ، ب یک و ب دو ، سی و ای قابل هضم ترين و مغذی ترين میوه روغنی است

مصرف فندق خشک به سبب نداشتن مواد هيدروكربنی ، به مبتلايان ديابت و كسانی كه كارهای فكری انجام می دهند توصيه می شود. /س