سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که نباید به کودکان داد

"ژلاتینی" که در ساخت پاستیل ها استفاده می شود از استخوان ها تامین می شود لذا عدم بهره گیری از منابع سالم و عدم دسترسی به فناوری صحیح ژلاتین ها برای ساخت پاستیل و ژله می تواند موجب انتقال بیماری و زمینه ساز برخی از "حساسیت ها" و "آلرژی ها" باشد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ در تولید ژله ها و پاستیل ها از مواد رنگی استفاده می کنند که گاهی نیز غیر مجاز وارد خوراکی ها می شوند که مشکلات متعددی را برای فرد بوجود می آورند.

بررسی ها نشان می دهند بروز برخی از مشکلات برای کودکان به دلیل استفاده از این مواد انرژی زایی است که می تواند موجب "چاقی" و "اضافه وزن" شوند.

تنقلاتی که موجب چاقی در کودکان می شود باعث کم تحرک شدن در آنها می شود و استفاده از هله هوله ها در این مورد نیز نقش دارند.

همچنین بهتر است بجای استفاده از هله هوله ها در تفریح کودکان از چند عدد گردو و "خرما" و پسته استفاده کرد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.