به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دي ؛ محققان با مطالعه بر روي62000 جفت مادر و كودك دريافتند كه در طي دوران بارداري مادر بايد از انواع آجيل و بادام زميني استفاده كنند زيرا مصرف بادام زميني در دوران بارداري با كاهش مشكلات آلرژيك در كودكان ارتباط دارد و از گرفتن آلرژي براي كودكان جلوگيري مي كند.
براساس اين گزارش حتي برخي ديگر از مواد غذايي و غلات نيز وجود دارد كه از برخي عفونت ها در معرض خطر پيشگيري مي كند.
يافته هاي جديد محققان نشان مي دهد كه اگر كودكان و نوجوانان بعد از تولد از اين مواد غذايي استفاده كردند دچار آلرژي حساسيت شدند، بايد به شدت از خوردن اين مواد خوراكي اجتناب كنند./ح
انتهاي پيام/