سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

كاهش درد "ميگرن" با ماده‌اي مغذي!

"منيزيم "موجود در "شلغم" موجب كاهش فشارخون بالا، استرس و دردهاي ميگرني مي شود.

دكتر حسين فردي، متخصص مغز و اعصاب و داخلي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: سبزيجات برگ‌دار مثل كلم، اسفناج، شاهي آبي، كلم‌برگ و شلغم حاوي ويتامين‌هاي c و k، بتاكاروتن و مواد معدني، "كلسيم"، "منيزيم" ، "پتاسيم"، منگنز، آهن و فيبر غذايي هستند كه "سيستم ايمني" را تقويت و در توليد انرژي نقش شاياني دارند.

وي خاطرنشان كرد: همچنين مواد غذايي مذكور، نقش كليدي مهم در بسياري از فرايندهاي بيولوژيكي داشته و موجب كاهش فشارخون بالا، شل شدن عضلات، پيشگيري از پوكي استخوان، كاهش استرس و دردهاي ميگرني مي‌شوند.

اين متخصص افزود: همچنين ماهي آزاد منبع غني ويتامين d است كه كمبود آن با افسردگي و مولتيپل اسكلروزيس (ms) همراه است.

فردي تاكيد كرد: تحقيقات جديد نشان مي‌دهد كه پايين بودن سطح ويتامين d با چاقي و افزايش ريسك ديابت نوع 2 مرتبط است./ح

انتهاي پيام/
برچسب ها: میگرن ، فشارخون ، شلغم ، فیبر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.