سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

انتخاب برّه های جوان و حاصل شدن کمتر چربی در پرواربندی

کارشناس مسئول دام سبک سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: انتخاب برّه هاي جوان براي پرواربندي و حاصل شدن چربي و اضافات کمتر ضروري است.

احد آذری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پرورش دام براي چاق کردن مناسب آن به منظور توليد گوشت در کمترين زمان، هزينه کم و خوراک مناسب همان پرواربندي است.

وي تصريح کرد: پرواربندي موجب برگشت سريع سرمايه و سوددهی مناسب در کوتاه مدت مي شود.

کارشناس مسئول دام سبک سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي ادامه داد: افزايش توليد و مرغوبيت گوشت، کمک به حفظ و احياي مراتع و استفاده از محصولات جانبي کشاورزي در تغذيه دام ها را مي توان از محاسن پرواربندي قلمداد كرد.

آذری تاکید کرد: گلّه داران باتجربه هر ساله تعدادي از بره هاي خود را پس از پايان مرحله شيرخوارگي، جايگزين قوچ ها و ميش هاي گله نموده و بقيه برّه ها را براي پرواربندي به پرواربندان مي فروشند/س

برچسب ها: انتخاب ، چربی ، پرواربندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.