به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ براساس پژوهش های انجام شده، گیاه گل کلم سرشار از ویتامین های A، C و نیز حاوی گلوکوزینولات است که نقش بسیار موثری در مقابله با انواع سرطان ها به ویژه سرطان های دستگاه تنفسی و ریه دارد.
همچنین، گل کلم دارای ویتامین های K، C و نیز فیبر است که برای سلامت بدن و تامین نیازهای حیاتی آن بسیار موثر است.
بررسی ها نشان می دهد، عطر و طعم خاص و منحصر به فرد گل کلم نیز می تواند در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مفید باشد.
پزشکان مصرف این گیاه را به صورت خام و پخته در رژیم غذایی هفتگی افراد توصیه می کنند.
با توجه به فصل پاییز که فصل این میوه است، مصرف آن به افراد توصیه می شود./ح