وي افزود: همان گونه كه بارها گفته شده اين گوشت سفيد سرشار از پروتئين است.
انوشه تصريح كرد: اين گوشت به علت دارا بودن اكثر ويتامين هاي ضروري جز پروتئين هاي با ارزش زيستي محسوب مي گردد.
وي ميزان چربي موجود در اين گوشت را كمتر از ساير گوشت ها دانست و گفت: اسيدهاي چرب موجود در آن انواع اسيد چرب غير اشباع مي باشد.
انوشه عنوان كرد: روغن اين گوشت غني ا ز اسيدهاي چرب امگا 3 است.
وي تاكيد كرد:پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي كاهش كلسترول جلوگيري از آرتروز جلوگيري از سكته مغزي جلوگيري از پيري زودرس و ضد سرطاني بودن از جمله مزاياي استفاده از اين گوشت به شمار مي رود./ع2