سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دوران بارداري و اهميت تغذيه براي مادر و جنين!

خانم هاي باردار حتماً بايستي اصولي را در مورد تغذيه خود رعايت كنند كه به رشد هرچه بيشتر خود و جنينشان كمك كنند.

متيرا زراتي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغذيه در دوران بارداري بايستي از اهميت بالايي برخوردار باشد چرا كه نوع مواد غذايي و مصرف آن ها در دوران بارداري در سلامت جنين و مادر بسيار مؤثر است.

وي عنوان كرد: خانم هايي كه به كم خوني دچار هستند بايستي چند ماه قبل از بارداري از مكمل هاي آهن استفاده كنند چرا كه كاهش آهن باعث اختلال در اكسيژن رساني به جنين مي شود و باعث اختلال در تشكيل اندام ها و بافت جنين مي شود.

وي خاطرنشان كرد: خانم هاي بارداري كه سابقه سقط هاي مكرر داشته اند بايستي با كمك تغذيه مناسب و استفاده از ويتامين D سلامت خود و جنين را تضمين كنند چرا كه كاهش مقدار ويتامين D در خانم هاي باردار باعث نقش سيستم ايمني در جنين و احتمال سقط هاي مكرر را افزايش مي دهد.

وي در خاتمه گفت:‌ خانم هاي باردار براي پيشگيري از مسموميت هاي حاملگي بايستي از منابع حاوي آنتي اكسيدان مانند هويج، آناناس، كلم بنفش، ليموترش و گوجه فرنگي استفاده كنند و البته از مصرف زياد هويج بايستي جلوگيري كرد چرا كه سرشار از ويتامين A است كه نقص جنيني را ايجاد مي كند./ح

برچسب ها: بارداری ، تغذیه ، مسمومیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.