سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز/

توليد بيش از 500 تن شيره انگور در استان فارس

شیره انگور یکی از فرآورده های جانبی تاکداران استان فارس است و علاوه بر اینکه با ارده مصرف می شود در فصل زمستان با برف مخلوط و بسیار خوش طعم و خوش مزه است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، 

شیره انگور ضد نفخ ، درمان کننده یرقان ، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و وریدی و سرشار از ویتامین a ، b و c است.

فارس با 78 هزار و 646 هکتار سطح زیرکشت انگور و تولید سالانه بیش از 620 هزار تن محصول از لحاظ سطح زیر کشت و تولید محصول مقام نخست کشور را دارد.

عمده انگور فارس در شهرستانهای شیراز ، فیروزآباد ، کوار، ممسنی ، کازرون ، داراب و اقلید برداشت می شود.

ارقام انگور فارس به ترتیب زمان برداشت یاقوتی ، بیدانه کشمشی، عسگری ، رطبی ، شاهرودی و شیرازی ریش بابا است./س

برچسب ها: تولید ، شیره ، انگور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.