سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تغذيه در كدام دوره سني مهمتر است

با رعايت نكات تغذيه اي در دوره نوجواني مي توان نسل سالم تري به جامعه تحويل داد.

نياز محمدزاده هنرور متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: تغذيه در دوره نوجواني بايد جدي گرفته شود و پيشگيري از كمبود ويتامين و كالري ها در اين زمان به سلامت آنها در آينده منجر خواهد شد.

وي عنوان كرد: گاهي اوقات برخي از دختران و يا پسران به پرخوري عصبي و بي اشتهايي مفرط پيدا مي كنند كه براي رفع اين مشكل علاوه بر مشورت با متخصص تغذيه از روانشناسان بايد كمك گرفته شود.

وي افزود: مصرف مواد ويتامين زا و خوردن فلفل دلمه اي برخي سبزيجات مانند اسفناج و مرباتي مانند توت فرنگي كه جذب آهن مواد غذايي را بيشتر مي كند توصيه مي شود.

وي خاطر نشان كرد: از كمبودها در اين زمان از سنين نوجواني و بلوغ جلوگيري مي شود زيرا ممكن است به رشدشان اختلال وارد كند.

وي در پايان گفت:‌ از مصرف مواد غذايي مانند چاي و موادي كه مانع جذب آهن مواد غذايي مصرفي مي شود جلوگيري شود زيرا كم خوني و فقر آهن در افراد بيشتر مي شود و همچنين كمبود ويتامين d هم مانع از رشد طبيعي نوجوانان خواهد شد./ع2

برچسب ها: تغذیه ، کمبود ، ویتامین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.