دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه ماده اصلی تشکیل دهنده بستنی شیر است اظهار داشت:مصرف نصف لیوان بستنی معادل یک لیوان شیر است و چون چربی آن بالاست باید به اندازه یک قاشق مرباخوری از چربی غذایی وعده بعد کاسته شود.
وی افزود: هنگام مصرف بستنی سنتی به دلیل چربی بالای آن باید 2 واحد از چربی وعده غذایی بعدی کم کرد.
وی بستنی را یک ماده غذایی خنک کننده و کاهش دهنده دمای بدن عنوان کرد و بیان داشت: مصرف روزانه بستنی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و بهتر است گروههای سنی مختلف اعم از کودکان و بزرگسالان 2 بار در هفته بستنی مصرف کنند.
دکتر رحمانی همچنین به قند موجود در انواع بستنی ها اشاره کرد و خاطر نشان کرد: بهتر است افراد پس از مصرف بستنی در وعده های غذایی خود میزان قند مصرفی را نیز کاهش دهند.