سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار پزشکی؛

از هویج و اسفناج در غذاهایتان استفاده نکنید!

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد پخت و پز غذا همراه با هویج و اسفناج کیفیت میزان ارزش غذا را تا 30 درصد کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اسفناج ، هویج و سایر سبزیجات هنگامی که در کنار گوشت، مرغ، ماهی و سایر پروتئین ها پخته می شوند ارزش غذایی  را پایین آورده و موجب به وجود آمدن میکروب هایی در غذا می شوند  که اين میکروب ها به بافت معده و مخاط روده آسیب های جدی وارد می کنند.
 
 گفتنی است، اگر در کنار غذاهایتان تمایل دارید سبزیجات مصرف کنید آن ها را به صورت خام میل کنید در غیر این صورت حتی الامکان حتما باید از یک نوع سبزی در غذای خود استفاده کنید.
 
هنگام پخت غذاهایي مانند آش و سوپ تمام سبزیجات را با هم مخلوط نکنید و به مقدار کمی از آن ها استفاده کنید.
برچسب ها: هویج ، اسفناج ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.