مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از افراد طی استفاده مواد غذایی در روز برای گرم کردن غذاها از ماکروفر استفاده میکنند که این امر بسیار زیانبار است چرا که بهتر است افراد با حرارتهای معمولی غذاهای خود را گرم کنند و حدالامکان برای حفظ ایمنی و سلامتی از ماکروفر استفاده نکنند.
وی افزود: زمانی که غذاهایی که حاوی سبزیجات هستند که ایجاد رادیکالهای آزاد میکنند باعث بروز سرطان میشود.
وی در ادامه گفت:تمامی افراد برای گرم کردن غذا بایستی از مایکروفر پرهیز کنند چرا که مايکروفر از معایب دیگری همچون نفوذ امواج در مواد غذایی، ایجاد نقاط گرم و سرد در غذا کاهش 60 تا 90 درصدی انرژی حیاتی غذا و عدم سرخ کردن نیز برخوردار است.
وی تصریح کرد:مایکروفر علاوه بر معایب از مزایایی هم برخوردار است که باعث سرعت حرارتدهی، حفظ طعم و رنگ غذا و حفظ مواد مغذی میشود.
وی در پایان گفت: حفظ مواد غذایی با مايکروفر به وزن غذا بستگی دارد که هر چه میزان وزن غذا کمتر باشد، حفظ مواد غذایی نیز بیشتر میشود. /ح
پس دلیل اینکه میگن سرطانزاست یا روی غذا تاثیر میزاره چیه؟