سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بالاخره استفاده از مايکروفر ضرر دارد یا خیر!

استفاده از مايکروفر برای گرم کردن غذا بسیار مضر است چرا که موجب ایجاد سرطان در فرد می‌شود.

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ برخی از افراد طی استفاده مواد غذایی در روز برای گرم کردن غذاها از ماکروفر استفاده می‌کنند که این امر بسیار زیان‌بار است چرا که بهتر است افراد با حرارت‌های معمولی غذاهای خود را گرم کنند و حدالامکان برای حفظ ایمنی و سلامتی از ماکروفر استفاده نکنند. 

وی افزود: زمانی که غذاهایی که حاوی سبزیجات هستند که ایجاد رادیکال‌های آزاد می‌کنند باعث بروز سرطان می‌شود. 

وی در ادامه گفت:‌تمامی افراد برای گرم کردن غذا بایستی از مایکروفر پرهیز کنند چرا که مايکروفر از معایب دیگری همچون نفوذ امواج در مواد غذایی، ایجاد نقاط گرم و سرد در غذا کاهش 60 تا 90 درصدی انرژی حیاتی غذا و عدم سرخ کردن نیز برخوردار است. 

وی تصریح کرد:‌مایکروفر علاوه بر معایب از مزایایی هم برخوردار است که باعث سرعت حرارت‌دهی، حفظ طعم و رنگ غذا و حفظ مواد مغذی می‌شود. 

وی در پایان گفت:‌ حفظ مواد غذایی با مايکروفر به وزن غذا بستگی دارد که هر چه میزان وزن غذا کمتر باشد، حفظ مواد غذایی نیز بیشتر می‌شود. /ح


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
طبق مطالعات من امواج ماکروویو ک جز امواج غیر یونیزان اند و نمیتونن ساختار اتم رو تغییر بدن و فقط اتم هارو به حرکت در میارن
پس دلیل اینکه میگن سرطانزاست یا روی غذا تاثیر میزاره چیه؟
علیرضا
۲۲:۱۹ ۰۵ آبان ۱۳۹۸
امواج مایکرو بسیار خطرناک است در استفاده طولانی مدت باعث اسیب به بدن میشود همانطور که غذا را گرم میکند سلولهای بدن را گرم و موجب پختن اعضای داخلی بدن و ایجاد لختگی خون و یا .... میشود در استفاده از مایکروفر باید حداقل یک متر فاصله را رعایت کنیم و زمان روشن بودن ان در کنار ان نباشیم اما در مورد خود غذا و اثر سوء آن اطلاعاتی ندارم
F&S
۱۶:۳۰ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
من در روز چندبااار ازش استفاده ميكنم.واقعا نميشه استفاده نكرد.مثلا بخوايم يه ليوان شير گرم كنيم بايد بريزيم تو ظرف و بزاريم رو گاز و دوباره بريزيم تو ليوان.....خيلي وقت ميبره☹️ولي با مايكروفر راااحت با همون ليوان كارمون راه ميفته برا ما تنبلا كه خيلي خوبه
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۳ مهر ۱۳۹۶
کاشکی ی کارشناس بیادتوضیح بده بودنش توخونه واقعالازم
اصغر
۱۸:۳۰ ۳۰ خرداد ۱۳۹۶
سلام.به نظر من استفاده نشه بهتره چون هالا گیرم که واسه ادم خطر نداشته باشه از دور یا نزدیک ولی خود غذا که داخلشه سمس میشه
علی
۱۳:۱۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۶
این همه علم پیشرفت کرده اما هنوز نمیدونیم که بخریم یانه ؟ ضرر داره یا نه ؟ هرکی یه چیز میگه
ناشناس
۱۳:۳۲ ۱۵ فروردين ۱۳۹۶
ميگن اصلا سرطان زا نيست و اگه درش كاملا بسته باشه و تشعشعات بيرون نياد مشكلي ايجاد نميكنه
ناشناس
۰۰:۱۵ ۰۴ آبان ۱۳۹۴
امواج مایکرو ویو به هیچ عنوان خطرناک نیست و طول مدجش تاثیری بر بدن انسان در فاصله ی بیشتر از یک متر نداره..ولی اشکال اونجاست که این امواج که بسیار نزدیک امواج sw رادیویی هستن باعث تغیراتی در مولکولهای ماده میکنن که بعضا قابل پیش بینی نیست...در کل یه ضرب المثل هست که میگه دور از شتر بخواب و خواب آشفته نبین
ناشناس
۰۶:۵۶ ۰۵ مهر ۱۳۹۴
نمیدونم چکار کنم .من هرروز باهاش سرو کار دارم خطرناکه؟
ناشناس
۱۷:۳۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
بله
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
واقعا خطرناکه ؟چون من مدام استفاده می کنم خواهشمندم جواب مرا بدهید
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
واقعا خطرناکه چون من مدام استفاده می کنم
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۱ مرداد ۱۳۹۴
میدونه امواج ضرری نداره بلکه پرتو ها مضر هستند.
ناشناس
۱۶:۱۵ ۱۳ مرداد ۱۳۹۳
مطالب ارائه شده هیچ سندی ندارند در حالی که من مظالب کاملتری همراه با سند خوندم و اون حاکی از اینه که هیچ دلیل علمی مبنی بر سرطان زا بودن این دستگاه وجود نداره و عیب عمدش اینه که خواص و ویتامین های بعضی مواد غذایی را (هویج و کلم بوکلی ثابت شده) از بین میبره. ضمن اینکه امواج هرگز در جایی باقی نمیمونن.
وحید
۱۷:۴۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۴
من عموم مهندس مخابراته...میگه زمان کار مقابلش وای نستین...
داوودپیکانپور
۱۶:۵۷ ۰۵ مرداد ۱۳۹۳
این نوشته که درباره مایکروفر بود بسیار عالی واموزنده بود