رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بهترین روش استفاده از مایکروویو گرم کردن غذا فقط در یک نوبت است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ محمد اسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: استفاده از مایکروویو به دلیل تشعشعاتی که در پی گرم کردن مواد غذایی دارد باید نکات لازم را در استفاده از این وسیله رعایت کرد.

وی افزود: افراد بهتر است برای گرم کردن غذا از شعله استفاده کنند ولی در صورت استفاده از مایکروویو باید فقط یک بار هر غذا را در مایکروویو گرم کنند.

اکبری با بیان اینکه به هرحال مایکروویو نیز در نوع خود وسیله خوبی است ولی باید روش استفاده کردن از آن رعایت شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به طور قاطع در مورد سرطان زا بودن مایکروویو گزارش رسمی ارائه نشده است و گزارشها در این زمینه پراکنده است ولی تا اعلام تحقیقات ثابت شده بهتر است افراد در استفاده از مایکروویو سعی کنند غذاها را فقط یکبار با این دستگاه با حرارت مناسب گرم کنند./ح
 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار