غلامحسين طاهري کارشناس اقتصادي در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه در حال حاضر 9 دهه از تاسيس و توسعه شبکهي بانکي ايران ميگذرد گفتک همواره يکي از مشکلاتي که در مسئلهي بانکداري ايران مطرح است موضوع الگوي بانکداري اسلامي يا الگوي بانکداري بدون ربا است که اين موضوع بسيار اهميت دارد و بايد راهکارهاي مناسبي در حوزه اجرايي فراهم کرد.
وي افزود: امروزه برخي از کشورهاي اسلامي مانند مالزي و عربستان توانستهاند بانکداري اسلامي را در کشور خود گسترش دهند، ولي در حال حاضر در کشور ما بانکداري ربوي وغير ربوي همواره مورد بحث صاحبنظران است.
طاهري در ادامه تصريح کرد: در گذشته همايش و گردهماييهايي با کارشناسهاي بانکداري و اقتصادي در موضوع بانکداري اسلامي بود که در آن راهکارهايي براي گسترش اعتماد سازي در بانکداري اسلامي و نظارت و امور در بانکها مطرح شده است که در حال حاضر رو به اجرا است.
طاهري عنوان کرد: نظام پولي و مالي نقش موثري در جلب رتبه اعتباري در بانکداري اسلامي و همچنين تحقق اهداف کشور دارد و اتخاذ سياستهاي کارآمد پولي و بانکي که متناسب با اهداف دين اسلام است ميتواند زمينهاي خوبي را براي کشور به وجود آورد.
وي گفت: نظام بانکي اگر چه در جهت فعاليتهاي اقتصادي چند دورهي اخير اقداماتي را داشته اما بانکداري اسلامي در تامين منابع مالي ميتواند به اعتماد سازي و تامين و تجهيز منابع مالي کمک کند.
انتهاي پيام/