دكتر
مهين قبادي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه
خبرنگاران، گفت: اسيدهاي چرب امگا 3 كه شامل اسيد ايكوزاپنتانونيك (EPA) و
اسيد آلفالينولئيك است در ماهي هايي همچون سالمون، ساردين و قزل آلا، روغن
هاي گردو، تخم كتان، سويا و كانولا به وفور يافت مي شود.
وي با اشاره
به اينكه اسيدهاي چرب امگا 6 نيز در روغن هايي همچون روغن ذرت، بادام زميني
و آفتابگردان يافت مي شود، تصريح كرد: مصرف هفتگي اسيدهاي چرب امگا 3 و
امگا 6 در كاهش ريزش مو، نقش شاياني دارند.
قبادي اظهار داشت: همچنين مصرف روزانه ويتامين هاي گروه B در كنترل اين اختلال بسيار موثر است.
اين متخصص يادآور شد: توت فرنگي، موز، گريپ فروت و هندوانه از جمله ميوه هاي باارزش از اين حيث هستند.
وي
تاكيد كرد: در اين ميان يكي از علل اصلي ريزش مو، كمبود ويتامين بيوتين و
B6 است كه جگر، مرغ، زرده تخم مرغ، جوانه و سبوس گندم و ماش منبع غني اين
ويتامين ها هستند./ع2