به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر قائد امینی مسئول امداد و درمان بسیج حامعه پزشکی با اعلام خبر افزود: برپایی بیمارستان های صحرایی نیازمند مساعدت و هماهنگی با سازمان های هلال احمر و بسیج سازندگی و کمیته امداد و همچنین وزارت بهداشت می باشد و مکان بیمارستان های صحرایی نیز در کمیسیون های خاصی توسط همین سازمان ها مشخص می شود.
امینی تصریح کرد: قبل از برپایی بیمارستان های صحرایی یک تیم متخصص به منطقه اعزام می شود و در مورد بیماری های موجود در آن منطقه تحقیقاتی را انجام می دهد و مشخص می کند که چه بیماری هایی در آن محدوده وجود دارد تا متخصص و داروهای مورد نیاز به منطقه ارسال شود.
امینی در ادامه با اشاره به اینکه مدت برپایی بیمارستان های صحرایی یک هفته است اظهار کرد: بیمارانی که امکان درمان در این مدت را در بیمارستان های صحرایی پیدا نمی کنند به بیمارستان های معین شهرستانها فرستاده می شوند و در آن جا معالجه خواهند شد.
امینی در ادامه محدودیت های تهیه دارو برای بعضی از بیماران خاص به دلیل تحریم هاو عدم هماهنگی سازمان های مرتبط برای برپایی بیمارستان های صحرایی را دو مشکل عمده این طرح برشمرد.
وی در پایان به برپایی 15 بیمارستان صحرایی در شش ماهه اول سال اشاره کرد و گفت: از دهم شهریور ماه در مناطق محروم استان های خراسان شمالی و چهارمحال بختیاری بیمارستان های جدید برپا خواهد شد.
/ع2