به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ براساس اين پژوهش جديد دانشمندان دريافته اند كه مصرف آب هندوانه به دليل وجود اسيد آمينه (L-citrulline) مي تواند باعث بهبود كارايي ورزشكار در حين ورزش و نيز كاهش زمان درد ناشي از گرفتگي عضلات به خاطر روند سرعت بخشيدن به حذف اسيد لاكتيك در عضلات شود.
گفتني است: تحقيقات قبلي اثر بخشي آب هنداوانه را در پيشگيري از وقوع بيماري هاي قلبي با توقف ساخت كلسترول مضر در بدن نشان داده بود.
بررسي ها نشان مي دهند: در عين حال خوردن هندوانه به صورت منظم مي تواند باعث كمك به كنترل اضافه وزن و كاهش رسوب چربي در داخل رگ هاي خوني شود.
پزشكان به ورزشكاران مصرف هندوانه و يا آب آن را به عنوان يك نوشيدني سالم در هنگام ورزش و يا پس از آن بويژه هنگام آسيب ديدگي هاي عضلاني توصيه مي كنند./ ح