به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: با توجه به وجود مخاطرات و عاملهای زیان آور در محیط کاری همچون حلالها، گازها، اسید و بازها، باکتریها، ویروسها و سموم مختلف این ضرورت احساس شد که کارشناسان به صورت دورهای مورد معاینات پزشکی قرار گیرند.
رضا زاده دباغ با بیان اینکه یکی از مهمترین و اساسیترین برنامههای پیشگیری از ایجاد بیماریها و حوادث ناشی از کار در هر کشوری که به عضویت سازمان بینالمللی کار و سازمان بهداشت جهانی در آمده انجام معاینات پزشکی برای افراد شاغل است، افزود: معاینات دوره ای تخصصیتر از معاینات پیش از استخدام است.
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه، مهمترین عامل تاثیرگذار در توسعه پایدار سلامت است، اظهار امیدواری کرد: با اجرای طرح پایش سلامت و اجرای برنامه های مستمر سلامت کارکنان این آزمایشگاه بتوانیم گامی موثر در پیشبرد توسعه پایدار که بخشی از آن سلامت کارکنان است، برداریم.
وی همچنین با اشاره به اهمیت بحث سلامت کارکنان، افزود: در این رابطه با هماهنگی به عمل آمده با معاونت بهداشتی دانشگاه برای هر کدام از کارکنان این آزمایشگاه یک پرونده پزشکی تشکیل و به صورت دوره ای نتایج آزمایشها و معاینات ثبت و نگهداری خواهد شد.