سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خراسان/

پیشگیری از سرطان به کمک تغذیه صحیح

کارشناسان تغذیه اظهار کردند: تغذیه صحیح و اصولی، خطر ابتلا به انواع سرطان را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، وجود مواد سمی در میوه‌ها و سبزیجات، آنتی بیوتیک در انواع گوشت و فلزات سنگین در گوشت ماهی خطرات جدیدی در تغذیه به شمار می‌آیند.

امروزه مردم علی رغم اینکه اطلاعات کافی در مورد مضرات برخی مواد غذایی دارند، از مصرف آن‌ها اجتناب نمی‌کنند.

مطالعات اپیدمیولوژی نشان می‌دهد مصرف میوه وسبزیجات حتی با وجود برخی آلاینده‌ها باز هم مفید است. مقدار قابل توجهی از میکروارگانیسم‌ها و پس‌ماندهای گیاهی شامل سموم دفع آفات گیاهی به خاک منتقل می‌شود و با شست‌و‌شوی صحیح از بین می‌رود.

مصرف ماهی بیش از 2 بار در هفته توصیه نمی‌شود. با وجود فواید بیشمار امگا 3، مصرف دراز مدت گوشت‌های آلوده به فلزات سنگین در درازمدت خطرات قابل توجهی دارد.

به گفته دکتر برنارد سال، متخصص آلاینده‌های مواد غذایی در ژاپن مصرف ماهی‌های آلوده سالانه تعدادی قربانی می‌گیرد.
منبع: ایسنا
برچسب ها: خراسان ، سرطان ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.